Nieuw: Lifeblood of trust for real relationship

Listen to hear…find your voice…risk your truth (ACCO 2019) Engelstalig

Hoe betekenisvolle relaties te onderhouden en te herstellen. Een unieke, geïllustreerde biografie over leven en werk van Barbara Krasner, medegrondlegger van het contextuele gedachtengoed dat in veel landen wordt ingezet, vooral in de jeugd- en gezinszorg. Auteurs: Barbara Krasner, Karen Allen, Douglas Schoeninger en Greet de Bruijn.

Bestel: prijs € 27,50 ( incl. verzendkosten in NL) op rekeningnummer: NL03 ABNA 081 06 07 972 t.n.v. The Bitter End te Nuenen, onder vermelding van “Lifeblood”, met naam en adres

Boek: Zelf laten doen! (TBE)

Iedereen die kinderen opvoedt of met ze werkt wil ze graag Zelfrespect, Zelfvertrouwen en Zelfstandigheid meegeven. Dat is niet altijd even makkelijk. Dit boek is een leidraad met vooral praktische handreikingen over kinderen van 0 t/m12 jaar Wat mag je van ze verwachten op sociaal gebied, lichamelijke ontwikkeling, hoe ze te helpen omgaan met kritiek en boosheid, seksuele ontwikkeling, hoeveel zakgeld kun je ze geven en vooral: wat kunnen ze zelf!

Bestel (Uitverkocht alleen nog als download te krijgen)
prijs € 7,00 op rekeningnummer: NL03 ABNA 081 06 07 972 t.n.v. The Bitter End te Nuenen, onder vermelding van “Zelf Doen”, met naam en adres. Geef ook uw e-mailadres door zodat ik u de digitale versie kan toesturen.

Boek: De toekomst daar komt geen eind aan! ( Pepijn)

Don Croonenberg heeft samen met mij in 2007 ruim 600 kinderen (10-14 jaar) door vrijwel heel Nederland gesproken over de huidige en toekomstige ‘toestand van de wereld’ en Nederland in het bijzonder. Daaruit volgden door de kinderen zelf geschreven verhalen, waarvan er zestig in dit markante boek staan, aangevuld met circa tweehonderd puntige, geestige, vaak ook verontrustende one-liners van de kinderen. Er staan ook bijdragen in van de destijdse ministers Ronald Plasterk en Andre Rouvoet, oud Unicef- directeur Henk Franken, Kees Paling van het Sociaal-Cultureel Planbureau en Bamber Delver, directeur van Stichting Kinderconsument.

Bestel: € 12,00 ( incl. verzendkosten in NL) op rekeningnummer: NL03 ABNA 081 06 07 972 t.n.v. The Bitter End te Nuenen, onder vermelding van “Toekomst”, met naam en adres.

Boek: Het geheim van de Sint (TBE)

Met de Sint ieder jaar in Nederland komt voor veel ouders de vraag of ze het dit jaar zullen vertellen. Laten we de kinderen nog een jaartje geloven, met het risico dat ze op een vervelende manier ontdekken dat de Sint …? Of gaan we het vertellen? Maar wanneer en hoe dan? Dit boekje biedt uitkomst. Sofie, meisje van acht, gaat op onderzoek uit. Hoe kan het dat sommige kinderen grote cadeaus krijgen en anderen weinig of niets? Waar haalt Sint al dat geld vandaan? Waarom zijn de witte paarden van de manege rond Sinterklaastijd allemaal weg? Hoeveel huissleutels heeft zwarte Piet wel niet? Sofie vraagt haar vriendjes om hulp, stelt moeilijke vragen aan haar ouders, kijkt op internet, bakt pepernoten met haar beide broertjes, en speurt door het hele huis op zoek naar aanwijzingen en antwoorden. Op een avond doet ze een vreemde ontdekking…

Bestel: € 10,00 incl. verzendkosten in NL) op rekeningnummer:NL03 ABNA 0 81 06 07 972 t.n.v. The Bitter End te Nuenen, onder vermelding van “Sint”, met naam en adres.

Krantenrubriek: Greet geeft raad

Greet de Bruijn
Beekstraat 14a
5671 CT Nuenen
T 06 11 498416
M greet.debruijn@thebitterend.nl

Banknr: 81 86 07 792
KvK: 17123641
BTW nummer: 140.58.462.B.01

Onze organisatiepoot: Loyaal Leven
Lid van de VCW , Lid van EFT
en Lid van de RvA Leren over Leven-OICS

Gotogdb is onderdeel van communicatie-adviesbureau The Bitter End