Coaching voor professionals

Scholen en instellingen staan onder druk door nieuwe leermethodes, wetgeving en/of extra taken. Bedrijven reorganiseren steeds vaker, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Dat vergt veel van de organisatie en de medewerkers. Vanuit mijn eigen ervaring in een familiebedrijf en in de zorg, en tevens als leerkracht en manager in het onderwijs heb ik begrip en inzicht in wat er speelt in het werkveld.

Individueel

Je voelt je onzeker in je werk of je wilt juist een stap maken. Loop je tegen een burn-out aan? Professionals moeten beschikken over een scala aan competenties. De lat ligt hoog. Samen kijken we waar je staat en wat aandacht behoeft.

Waar liggen jouw kwaliteiten? Heb je vertrouwen in je eigen kwaliteiten en talenten? Waar loop je tegenaan? Omgaan met (te hoge) verwachtingen. Plezier en vertrouwen in je werk. Inzicht in je eigen handelen en het effect ervan op anderen. Samenwerken en communiceren. Dit kan op jouw werkplek of bij mij in de praktijk. Ook is het mogelijk om begeleid te worden op je werkplek.

Team

Groepstrainingen duurzame samenwerking en crisis in een onveilige werksetting.

Greet de Bruijn
Beekstraat 14a
5671 CT Nuenen
T 06 11 498416
M greet.debruijn@thebitterend.nl

Banknr: 81 86 07 792
KvK: 17123641
BTW nummer: 140.58.462.B.01

Onze organisatiepoot: Loyaal Leven
Lid van de VCW , Lid van EFT
en Lid van de RvA Leren over Leven-OICS

Gotogdb is onderdeel van communicatie-adviesbureau The Bitter End